Velkommen til Blomstertorget Trondheim og fineblomster.no

I vår nettbutikk kan du bestille blomster, buketter, dekorasjoner, kranser m.m.
Våre kreative og dyktige medarbeidere har mange års erfaring og vi garanterer kvalitet og
trygghet fra bestilling til levering. Vi er opptatt av at du som kunde skal bli fornøyd hos oss.

Wallden Moum
Interflora - si det med blomster
Meny

Blomstertorget forside

Bestill blomster her

Om Blomstertorget

Inspirasjon

Stell av blomster

Blomster og symbolikk

Spørsmål og svar

Leveranse

Kontakt oss

Leveranse

Levering-/betalingsbetingelser

Bestilling av blomster som skal leveres samme dag må skje før kl. 16. Lørdager før kl. 14. Levering som må skje innen 2 timer fra bestilling, betales med dobbel frakt (ekspress).

Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bisettelser/begravelser, men vi gjør selvfølgelig alt vi kan for å oppfylle dine ønsker.

Ved leveringer til firmaadresse blir din blomsterhilsen levert innenfor alminnelig åpningstid. Ved 3. parts levering hvor man ikke får levere direkte til mottaker (f. eks. til hotell, sykehus ol.), garanterer vi kun levering til resepsjon/mottak. Personalet er da ansvarlig for å levere blomstene videre til mottaker. Vi gjør oppmerksom at det ikke er mulig med levering av blomster til pasienter på intensivavdeling på sykehus. Vi anbefaler dessuten dekorasjoner til sykehuset da det er enklere med tanke på vase på sykehuset og vanntilførsel til blomstene.

Søndager og helligdager kan vi dessverre ikke levere blomster.

Frakt og omkostninger

Alle prisene på vår nettbutikk er inkl. merverdiavgift og ordreomkostninger. Dette innbærer at kun frakt på kr 105,- kommer i tillegg ved levering i Trondheim. Ved levering i Klæbu, Byneset, Vikhammer, Jonsvannet og Melhus koster frakt kr. 150.-. Ved levering utenbys er fraktsatsen kr 150,-. Ved betaling med giro, vil det påløpe et fakturagebyr på kr 40

Betaling

Alt salg er i utgangspunktet å betrakte som kontant. Avtalt kreditt vil faktureres løpende med 10 dagers betalingsfrist. Det vil i disse tilfeller påløpe et fakturagebyr på kr 40. For våre faste avtalekunder vil de avtalte fakturerings-/ betalingsbetingelser bli benyttet.

Blomstervalg buketter/ dekorasjoner etc.

Tilgangen på blomster og priser på blomster kan variere med årstidene, men vi vil gjøre vårt ytterste for at buketter og dekorasjoner vil være så optimalt lik dine ønsker som det på leveringstidspunktet er mulig å lage. Du kan selvfølgelig også bestille på vår telefon 73 80 03 35. Her kan vi ta en prat og bli enige om den beste løsningen. Se forøvrig kontaktinfo.

Våre åpningstider er:

Mandag - fredag: kl. 09:00 – 20:00
Lørdag: kl. 09:00 – 18:00

Garanti

Vi på Blomstertorget garanterer at vi skal gjøre vårt ytterste for at din bestilling blir ekspedert i henhold til avtale; både med hensyn til leveringstidspunkt og kvalitet.

Reklamasjon

Dersom du skulle ha noe å utsette på kvaliteten av forsendelsen eller på blomstene, må eventuelle reklamasjoner snarest rettes til vår butikk. Vi minner om at blomster og planter regnes som levende ferskvare, og at lov om angrefrist derfor ikke gjelder.

Blomstertorget Trondheim AS • Kongensgt. 11 (Trondheim Torg 1. etg.) • 7013 Trondheim • Telefon: 73 80 03 35 • Faks: 73 80 03 31

Nettsidekart